Nieuwsberichten

Boek zelf je afspraak online

Je kan de praktijk altijd telefonisch bereiken via het vaste nummer 050 61 69 39. In mijn praktijk draag ik persoonlijk contact zeer hoog in het vaandel. Elke patiënt verdient mijn volle aandacht waardoor ik beslist heb om tijdens mijn consultaties geen telefoons op te nemen.

Daarom is er ook de mogelijkheid om online jouw afspraak zelf in te plannen. Dit biedt zowel voor jouw als voor mij veel voordelen. Je kan er op elk moment van de dag rustig de agenda op nakijken en er een geschikt moment uitkiezen. Bovendien krijg je onmiddellijk een mail ter bevestiging en word je enkele dagen op voorhand herinnerd aan jouw ingeboekte afspraak.

Het zelf online inboeken van jouw afspraak zorgt ervoor dat ik mijn volle aandacht kan houden bij het behandelen van de patiënt die op dat moment op de tafel ligt. Neem bij dringende vragen of acute problemen zeker toch telefonisch contact via 050 61 69 39 en spreek jouw boodschap in op het antwoordapparaat. Ik bel je terug op van zodra dit mogelijk is.

Michiel Mens

Bij dringende vragen of acute problemen raad ik aan om toch steeds telefonisch contact op te nemen via 050 61 69 39. Van zodra dit mogelijk is, bel ik jou terug op en dan kunnen we samen bekijken wat de snelste manier is om geholpen te kunnen worden.

Osteopaat MSc.Ost | MSc. in Sport- en Bewegingswetenschappen | www.osteopaatbrugge.be | Werkzaam als osteopaat in de Praktijk voor Osteopathie en Sportosteopathie in Sint-Andries en Assebroek, Brugge | Docent en coördinator in de Post Academische Opleiding in Sportosteopathie aan de International Academy of Osteopathy

Related Posts

Enter your keyword