Boek je afspraak online

BEKIJK HIER DE ONLINE AGENDA

Op heden is het zowel voor de patiënt als de zorgverlener niet meer verplicht om in de praktijk een mondmasker te dragen. Wanneer je toch liever hebt dat ik als therapeut mijn mondmasker opzet, aarzel niet om dit aan te geven. Ik wil bovendien ook vragen om bij verkoudheids- of andere symptomen, alsnog het mondmasker te dragen.

Om zelf online jouw afspraak in te plannen, doorloop je stap voor stap het onderstaande formulier en klik je telkens op “volgende” om naar de volgende stap te gaan. Ga in de online agenda op zoek gaan naar een geschikte afspraak door op de data zelf te klikken en een tijdsblok te selecteren. Mocht je nog specifieke vragen of opmerkingen hebben, dan kan je deze altijd in de laatste stap noteren.

Indien dit niet zou werken of er zijn acute problemen, kan je de praktijk tijdens de werkuren steeds telefonisch bereiken via het vaste nummer 050 61 69 39.

Laden...

* Na het maken van je online afspraak krijg je kort nadien een bevestigingsmail in jouw inbox. Sporadisch gebeurt het dat deze als spam wordt aanzien en dus in jouw ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Stuur dan een mailtje naar michiel.mens@osteopaatbrugge.be of laat me dit weten bij jouw volgende consultatie.

ONLINE AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak heb je de mogelijkheid om zelf online je afspraak in te boeken. Op die manier kan je in alle rust een geschikt moment uitzoeken, en kan ik mij tegelijkertijd volop focussen op de patiënt die op dat moment op mijn tafel ligt. Je krijgt bovendien onmiddellijk een mail ter bevestiging en je wordt enkele dagen op voorhand ook per mail herinnerd aan jouw consultatie.

Je kan de praktijk tijdens de werkuren steeds telefonisch bereiken via het vaste nummer 050 61 69 39. Uit respect voor elke patiënt en om iedereen optimaal te kunnen behandelen, neem ik tijdens de behandelingen geen telefoons aan. Mocht je dus op de voicemail terecht komen, spreek in dat geval zeker jouw naam en telefoonnummer in. Ik probeer jou dan zo snel als mogelijk terug te contacteren.

ACUTE KLACHTEN?

Heb je een dringend probleem of kan je in de eerstvolgende weken geen afspraak meer vinden in mijn online agenda? Aarzel dan zeker niet en neem telefonisch contact op via 050 61 69 39. We bekijken dan samen wat de snelste manier is om je uit te nood te kunnen helpen.

Enter your keyword