Afspraak maken

ONLINE AFSPRAAK

Je kan de praktijk tijdens de werkuren steeds telefonisch bereiken via het vaste nummer 050 61 69 39. Uit respect voor elke patiënt en om iedereen optimaal te kunnen behandelen, neem ik tijdens de behandelingen geen telefoons aan. Mocht je dus op de voicemail terecht komen, spreek in dat geval zeker uw naam en telefoonnummer in. Ik probeer jou dan zo snel als mogelijk terug te contacteren.

Voor het maken van een afspraak heb je ook de mogelijkheid om dit hieronder online zelf in te boeken. Op die manier kan je in alle rust een geschikt moment uitzoeken, en kan ik mij tegelijkertijd volop focussen op de patiënt die op dat moment op mijn tafel ligt. Je krijgt bovendien onmiddellijk een mail ter bevestiging en je wordt enkele dagen op voorhand ook per mail herinnerd aan jouw consultatie.

ACUTE KLACHTEN

Heb je een dringend probleem of kan je in de eerste weken geen vrij moment meer vinden in mijn agenda? Aarzel dan zeker niet om telefonisch contact op te nemen via 050 61 69 39. We bekijken dan samen wat de snelste manier is om toch snel uit de nood geholpen te kunnen worden.

BEKIJK HIER DE ONLINE AGENDA

Je kan voor een behandeling op twee plaatsen terecht, in Assebroek en in Sint-Andries. Selecteer daarom eerst de locatie waar je op behandeling wenst te komen. Daarna kan je dag per dag bekijken welke momenten nog vrij zijn in de agenda.

Na het boeken van jouw afspraak, ontvang je binnen enkele minuten een mail ter bevestiging. Mocht je deze niet in je mailbox vinden, bekijk dan zeker ook eens tussen de spam.

Enter your keyword